Atunci când vine vorba de crearea unor spații armonioase și fericite, mărimea nu contează cu adevărat. Când vine vorba de casă, designul interior al acesteia este intrinsec pentru eul nostru interior și starea noastră de bine. Și, atunci când viața devine frenetică, simpla deschidere a ușii ar trebui să ne facă deja să simțim calmul oazei care ne așteaptă.

În condițiile în care ritmul de viață nu dă semne de încetinire, nu a fost niciodată mai important să creăm spații care să inspire un sentiment de liniște. Ar putea fi un colțișor sub scări, un fotoliu confortabil și un raft pentru cărțile preferate sau suprafețe de lucru de bucătărie neaglomerate, care să încurajeze creativitatea culinară.

Reamenajarea spațiilor personale pentru a crea o ambianță care să ne îmbogățească nu este o noutate. Susținătorii filozofiei străvechi Feng Shui au aplicat de mult timp calcule științifice ca regulă pentru aranjarea mobilierului și a dotărilor. Scopul lor fiind atragerea de energie pozitivă în locuință, transformând-o într-un loc unde să se simtă energizați și echilibrați în egală măsură.

Unde se întâlnesc filozofia personală și designul interior

Bazele designului interior minimalist sunt simplitatea, liniile curate, lumina naturală și culorile naturale și discrete. Principiul „mai puțin înseamnă mai mult” se aplică și aici. Totul în spațiu ar trebui să contribuie la sentimentul general de seninătate și să fie pus în valoare de impactul detaliilor decorative.

Minimalismul este în evoluție, unii designeri concentrându-se acum pe „atenția deplină" sau pe mindfulness. Aceștia îmbrățișează conceptul filozofic de a se îndepărta de ritmul tumultuos al vieții, de a fi pe deplin prezenți și de a fi în armonie cu ei înșiși și cu tot ceea ce îi înconjoară.

Mișcarea "mindful home" este centrată pe spații în care este minunat să trăiești, creând puncte de ancorare care îmbunătățesc conexiunea noastră cu casa și concentrându-se pe elementele care aduc cel mai mare confort și plăcere.

Mindfulness-ul și minimalismul au în comun sentimentul de considerație, grijă, și alegerea deliberată a pieselor care contribuie la o casă fericită pentru tine și cei dragi ție.

La fel ca și alegerile de design pentru Ploom X, care înseamnă că te poți bucura acasă de plăcerea tutunului de încălzit fără fum de țigară, având încredere că mirosul redus de tutun îl va face mai potrivit pentru utilizarea în interior și va fi mai puțin deranjant pentru cei din jur.¹

Nu în ultimul rând, adaugă tușele care îndulcesc orice interior minimalist - plante în ghiveci și verdeață. Acestea dau o notă de pădure și te ajută să îți îmbunătățești concentrarea, să reduci nivelul de stres și, pe deasupra, să îți îmbunătățești starea de spirit.

Mai mult, sunt și purificatoarele de aer ale mamei natură. Nu că vei avea nevoie de ele atunci când vrei să te oprești în spațiul tău fericit și să te bucuri de momentul tău cu tutun de încălzit, deoarece, după utilizarea Ploom X, aerul din cameră are o calitate mai bună în comparație cu cel de după ce ai fumat².

¹ Comparație cu fumatul de țigări. Bazat pe testele efectuate de un panel senzorial care compară intensitatea mirosului fumului de țigară și a vaporilor din eșantioane reprezentative de rezerve cu tutun de încălzit Ploom X.

² Pe baza datelor JTI care compară prezența unor constituenți selectați în aerul din cameră după utilizarea de Ploom X și după fumatul țigărilor în aceleași condiții.

Descoperă și alte articole

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă