TUTUN ÎNCĂLZIT ÎN TIMP

Istoria tutunului încălzit

Lumea se schimbă într-un ritm extraordinar. Este greu de imaginat viața fără telefoane mobile, Wi-Fi și o serie de alte evoluții tehnologice care au schimbat viața de zi cu zi în ultimul secol. Istoria tutunului încălzit se întinde acum peste 50 de ani. Nu este o surpriză atunci că această tehnologie își joacă rolul în extinderea opțiunilor disponibile fumătorilor adulți.

Ce este tutunul încălzit

Ploom și-a concentrat atenția pe găsirea unor modalități care au potențialul de a reduce riscul¹ și de a oferi un gust real de tutun. Spre deosebire de țigările tradiționale, produsele din tutun încălzit Ploom funcționează prin încălzirea stick-urilor de tutun, fără a le arde.

Goana după perfecțiunea tutunului fără fum

Evoluțiile în produsele din tutun încălzit în ultimul deceniu au avut loc la un pas. Cele mai recente inovații de la Ploom oferă un gust bogat de tutun, fără fum sau cenuşă, şi mai puţin miros de tutun². Datorită sistemului său unic HeatFlow, Ploom X  Advanced încălzește rezervele de tutun încălzit Sobranie din exterior, fără ca acestea să atingă elementul de încălzire. Rezultatul este o aromă blândă de tutun cald și doar puțin deșeu de tutun care este ușor de curățat.

Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie sunt create folosind cea mai recentă tehnologie. Fabricat dintr-un amestec adevărat de frunze de tutun, au fost special concepute pentru a răspunde mai degrabă la încălzire decât la ardere. Gama de arome de rezerve de tutun încălzit Sobranie a fost extinsă pentru a include nuanțe moderne de fructe și mentol, precum și gusturi familiare de tutun.

Blogul, „Prezentarea Ploom – O tehnologie unică a tutunului încălzit” ajută la răspunsul la întrebarea 

Acolo unde inovația întâlnește potențialul de risc redus

Descrise de industrie ca "produse cu risc redus "*, dispozitivele de tutun încălzit precum Ploom X Advanced continuă să evolueze pentru a răspunde preocupărilor consumatorilor, cum ar fi fumul pasiv și mirosul.

De aceea, Ploom și tehnologia unică pe care o conține nu reprezintă o simplă schimbare de dragul ei. Ele reprezintă următorul capitol în dezvoltarea continuă a unui mod modern de a se bucura de tutun pentru fumătorii adulți.

¹90-95% reducere în medie a 9 substanțe toxice*

Ploom X Advanced  arată, în medie, o reducere cu 90-95% a nivelurilor a 9 constituenți recomandatți de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru reducerea fumului de țigară.

Important: acest lucru nu înseamnă că utilizarea Ploom X Advanced este sigură sau elimină riscurile pentru sănătate sau dependență asociate cu consumul de tutun. Niciun produs din tutun nu este sigur.

* Pe baza datelor disponibile măsurate la mașină, care compară 9 constituenți nocivi recomandați pentru reducerea fumului de țigară de către OMS,  măsurați în fumul unei țigări standard de referință (1R6F) și vaporii de la Ploom X Advanced.

² Pe baza unei teste senzoriale care compară intensitatea mirosului fumului de țigară și vaporii dintr-un eșantion reprezentativ de stick-uri cu tutun încălzite Ploom X Advanced.

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă