ESTE TUTUNUL ÎNCĂLZIT VAPING?

Tutun încălzit vs Vaping

Răspunsul foarte scurt este nu, tutunul încălzit nu înseamnă vaping. Asta nu înseamnă că nu există unele asemănări între cele două.

Tutunul încălzit și produsele de vaping au fost introduse ca înlocuitori ai țigărilor tradiționale și ambele produc un abur care este conceput pentru a fi inhalat. Din fericire, și pentru că nu ard nimic, niciunul dintre ele nu produce fumul problematic sau cenușa asociată cu țigările.

Totuși, aici se termină asemănările

Tutun încălzit vs vaping

Un produs din tutun încălzit precum Ploom X - care utilizează o tehnologie unică pentru a încălzi tutunul adevărat fără a-l arde - este prima alegere pentru cei care caută o abordare modernă a plăcerii tutunului. Ploom X nu numai că oferă un gust bogat de tutun, ci este și mai atent față de oamenii din jurul tău și cu un risc potențial mai scăzut decât fumatul țigărilor tradiționale.¹

Designul lui Ploom X îți permite să reproduci ritualurile personale de fumat îndrăgite, dar fără chibrituri, brichete sau scrumiere. De asemenea, se simte cu totul familiar, deoarece funcționează cu rezerve de tutun de tip stick asemănătoare țigărilor tradiționale,respectiv rezervele cu tutun de încălzit SOBRANIE. Stick-urile sunt fabricate din tutun real și poți găsi mai multe informații în articolul nostru de blog, „Prezentarea lui Ploom - O tehnologie unică de tutun încălzit”.

Pe de altă parte, țigările electronice, cunoscute drept e-cig, sau vape (dispozitivele de vaporizare sunt cunoscute sub o mulțime de nume diferite) folosesc un lichid care este încălzit până când creează vapori. Acei vapori conțin în mod normal nicotină și alte arome, deși niciunul nu provine din tutun - nicotina este un produs farmaceutic, iar aromele sunt similare celor incluse în alimente și băuturi.

De la apariția primelor dispozitive de vapat, a existat o extindere masivă atât a tipului, cât și a numărului de produse oferite. De la mod-uri la poduri și dispozitive de unică folosință, aceste dispozitive se combină cu sute de opțiuni de arome lichide, iar combinația absolută de opțiuni poate fi uneori copleșitoare.

De asemenea, este adevărat că, deși dispozitivele de vapat nu fac fum, ele produc totuși „norul” de vapori cu care acum esti și tu familiarizat – asta din cauza propilenglicolului din lichidul de vaporizare.  Acest blog simplu despre terminologia vapingului te va ajuta de asemenea cu răspunsul la întrebarea „Este vapingul de tutun încălzit?”

Inovații intuitive

Dezvoltarea produselor din tutun încălzit, cum ar fi cele create de Ploom, s-a concentrat pe inovarea și îmbunătățirea modului în care te poți bucura în modernitate de aromă reală de tutun. Însuși faptul că nu există fum este doar un motiv pentru care acestea o alternativa mai discretă la vapat.

Un alt motiv este dimensiunea, care, după cum se spune, contează. Proiectat ergonomic pentru a sta confortabil în palmă, Ploom X este cel mai mic dispozitiv de tutun încălzit de până acum. Când utilizezi Ploom X, nu există fum și  nu există mirosul neplăcut de tutun²,  ci doar o aromă subtilă, astfel încât poți fi încrezător că ai grijă față de cei din jurul tău, oriunde te-ai afla. Fie că mergeți la magazin, către gară saucând lucrezi de acasă.

Un alt motiv pentru care Ploom X Advanced este o alternativă excelentă la vapat este din cauza gamei extinse de stick-uri de tutun Sobranie pe care ți le oferim.Pentru a satisface cererea de opțiuni de arome mai variate, există acum nouă arome unice din care să alegi.

Poți afla mai multe despre modul în care Ploom a fost în fruntea inovației în blogul Istoria Tutunului Încălzit."

¹90-95% reducere în medie a 9 substanțe toxice*

Ploom X Advanced este produs de tutun încălzit  inovator despre care credem că are un potențial puternic ca produs cu risc redus în comparație cu țigările de fumat.

Ploom X Advanced arată, în medie, o reducere cu 90-95% a nivelurilor a 9 constituenți recomandatți de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru reducerea fumului de țigară.

Important: acest lucru nu înseamnă că utilizarea Ploom X Advanced este sigură sau elimină riscurile pentru sănătate sau dependență asociate cu consumul de tutun. Niciun produs din tutun nu este sigur.

* Pe baza datelor disponibile măsurate la mașină, care compară 9 constituenți nocivi recomandați pentru reducerea fumului de țigară de către OMS,  măsurați în fumul unei țigări standard de referință (1R6F) și vaporii de la Ploom X Advanced.

² Pe baza unei teste senzoriale care compară intensitatea mirosului fumului de țigară și vaporii dintr-un eșantion reprezentativ de stick-uri cu tutun încălzite Ploom X Advanced.

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă